Holmqvisten

Alla inlägg under juni 2012

Av Ellen Holmqvist - 13 juni 2012 18:57

Hejj!!


Idag har det varit en jättekul dag. Jag har varit på Attarpsbadet med klassen. Vi åkte bussen vid tio i tio och kom fram vid fem över tio. Man skulle åka hem vid typ halv ett, men jag, Jonna H, Maja, Emmy och Thea stannade kvar till typ halv fem. Vi hoppade på trampolinerna, lekte med madrasserna och simmade med cyklop. Igår var det också en kul dag. Efter skolan följde jag med Linnéa hem. Vi åkte och köpte skolavslutningsklänning till henne. Vid halv sju cyklade vi till Domsand. För det skulle vara Freitag där. Vi kastade boll, några badade, grillade och chillade. Imon blir det en riktigt go dag. Vi börjar kl. åtta som vanligt och slutar elva. Och på den tiden ska vi städa skåpen och kolla när 9:orna spelar fotboll mot lärarna. 


       

   

Av Ellen Holmqvist - 11 juni 2012 19:05

Hejsan!!


Nu sitter jag och kollar på Family Guy. Skolan idag var ganska tråkig. Vi hade ingen idrott för våran idrottslärare var med sina 9:or på klassresa. Så vi fick kolla på en tråkig film istället. Och på engelskan var det en kille som blev skitarg på läraren. Så han sa massa dumma saker. Ikväll ska jag nog kolla på fotboll, Sverige-England. Imon ska jag följa med Linnéa hem. Och vid sju så ska vi till Domsand med Freitag. Det ska bli kul. 


   

Av Ellen Holmqvist - 10 juni 2012 09:15

HejHej!!


Nu sitter jag med mina bröder och kollar på Djungelboken. Jag kollar inte så mycket men dom kollar. Igår va jag på Habo marknad och hos mina kusiner. På marknaden spelade jag med mitt band och gick i kanevalståget. Det gick bra att spela med bander. Men det gick väldigt sakta. När jag hade gjort det gick jag runt med Isak, Joel, Otto och G-berg. För Linnea och Diana hade kommit än. Dom kom när kanevalståget började. För Linnea skulle också gå i det. När det var färdigt gick jag runt med Linnea och Diana. Jag och Diana sög i oss helium, så vi pratade jätte kul. På kvällen var jag hos min farbror. För han har fyllt år. Så då träffade vi Leo och Olle och dom är jätteroliga. Idag ska vi till kyrkan och sen till min kusin för han har också fyllt år. 


     


Av Ellen Holmqvist - 8 juni 2012 15:20

Hallou!!


Fick gå hem ifrån skolan idag. Hade skitont i magen. Nu har det gått över lite, men det går i omgångar. Skulle ju ha följt med Linnéa hem egentligen, men kunde ju inte det eftersom att jag så ont i magen. Tror jag ska gå på Freitag sen. Skolan idag hade vi en konsert. Trodde det var två för det brukar vara en konsert för 4:an och 5:an och en för högstadiet. Men i år var det bara för högstadiet. Det gick bra att spela. 


     

Av Ellen Holmqvist - 7 juni 2012 20:59

Hejj!!


Kom precis hem efter att ha haft konsert. Det var jättekul. Träffade Maja och en massa andra där. Imon har vi…2 konserter?? Vet inte hur många vi har. Tror det var två. Efter skolan imon så ska jag följa med Linnéa hem. Och så ska vi till Freitag. Det är sista gången för denna terminen. Tråkigt!! En vecka kvar till sommarlovet nu då. Seriöst?? Hur snabbt har 6:an gått egentligen. 


Detta gillar vi!!!!  

      

Av Ellen Holmqvist - 7 juni 2012 15:03

TjaTja!!


Nu sitter jag framför teven och ska ta lite mellanmål när jag har bloggat klart. Idag har det varit och kommer att bli en riktig musikdag. Har haft rep till 9:ornas musikal mellan åtta och tre. Vid halv fem måste jag dra ner till musikskolan för det är rep till kanevalståget på lördag. När jag har övat färdigt åker jag hem och äter. Sen vid halv sju är det musikal. 

   

Av Ellen Holmqvist - 7 juni 2012 07:29

Fick lite tid över så här kommer dagens outfit.


 

Tröja-H&M

Byxor-KappAhl

Armband-Guess

Ring-??


 

Seg

Av Ellen Holmqvist - 6 juni 2012 11:27

Tjena!!


Ledig idag. Gött!! Är skit seg. Orkar typ inte göra någonting. Jaja, vid tre kommer det lite gäster till oss. Så idag ska jag typ duka och såna grejer. Imon blir en ganska go och seg dag. Orkester rep mellan 8 och 15. Men vi får äta lunch på 95:an. Habos pizzeria för er som inte visste det. Det ska bli najs. Sen på kvällen har vi musikal vid 19.


   

Presentation


Hej!
Jag heter Ellen. Jag bor i Habo. Mina intressen är att dansa, sjunga och spela piano.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

       

 

Jag läser


Ovido - Quiz & Flashcards